Ga naar de voorpagina voor een filmpje over hoe je wasbaar maandverband van Fancysew gebruikt!

Eigenlijk wel. Het is natuurlijk wel een soort investering. Ik heb ter illustratie een sommetje gemaakt: als je tijdens je menstruatie 5 verbanden per dag gebruikt voor 5 dagen, heb je met 25 verbanden 2 pakjes verbruikt. Met €2 per pakje (als ze in de aanbieding zijn) kost je dat €48 per jaar. Van dat geld kun je bij Fancy Sew een leuke set kopen die jaren meegaat!

Het allerbelangrijkste is voorspoelen of weken in koud water(met een beetje Biotex). Daarna in de wasmachine met de overige was en wassen op 40 of 60°C. 

Jazeker! Je kunt het met ondergoed vergelijken, dat was en draag je ook veel. Ook als je een ongelukje hebt gehad, wat voor ongelukje dan ook.

Dat is afhankelijk van hoe erg je vloeit, eigenlijk net als wegwerpmaandverband. In principe staat net als bij wegwerpmaandverband maximaal 4 uur voorgeschreven.

Bij wasbaar maandverband ruik je jezelf veel minder dan bij wegwerp. De literatuur zegt dat dat door de gelletjes in de verbanden komt, die met een soort parfum wordt gemaskeerd.

De waardering van fancysew.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.