Erg prettig

Rated 5 out of 5
september 7, 2022

Gewoon heel fijne verwisselbare inlegkruisjes zonder het afsluitende zweterige gevoel van een gewoon inlegkruisje.
Top!

Anoniem

Aanrader!

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2022

Heel fijne producten en snelle levering. Ik heb gekozen voor de inlegkruisjes. De drukkertjes voel je niet zitten. Na gebruik spoel ik ze uit en was ze gewoon mee in de wasmachine. De wasbare wattenschijfjes zijn ook fijn in gebruik.

Kim

Fijn product

Rated 4 out of 5
augustus 30, 2022

Inlegkruisjes zijn zacht en soepel in tegenstelling tot een ander wasbaar merk. Tevens zijn ze smaller en passen ze goed in het ondergoed .

Marijke

Een echte aanrader

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Na verschillende merken geprobeerd te hebben zijn de inlegkruisjes van Fancysew mijn favoriet.
Geen last meer van jeuk of nare luchtjes. Ze zijn makkelijk in gebruik, van goede kwaliteit en hebben leuke printjes. Een echte aanrader!

Bernadette

Topproduct en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Prachtig en doeltreffend aangeraden bij iemand die van alle soorten een s.i. kreeg maar met dit natuurlijke product was ze klachtenvrij.

Marianne

Blij met dit product

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Inlegkruisjes aangeschaft om een bijdrage te leveren voor minder plastic. Wat een verschil, ik ben om. Geen nare luchtjes meer, geen gebroei. Voelt heel natuurlijk aan. Ook mijn klachten van LS zijn verminderd. Zo blij mee, had ik veel eerder moeten doen.

Anneke

Super aanwinst

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Super aanwinst!
Geen last meer van schimmelinfecties down under en geen luchtjes meer…
Ik raad dit iedereen aan!!

Ellen

Aanrader. Goede kwaliteit, fijn en handig om te gebruiken.

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Ik heb een paar inlegkruisjes besteld (wit en zwart, met patroontjes vind ik zelf wat minder) en vind ze erg fijn in gebruik. Ik koop nooit meer wegwerp.
Goede kwaliteit, en erg belangrijk, de drukkertjes zijn klein en irriteren niet.
Ik draag vaak een body, en dan is het helemaal fijn, zo’n zacht inlegkruisje zonder plakstrip die de stof soms helemaal kapot trekt.
Ook is het fijn dat ze niet zo breed zijn, (de string versie kan b.v. ook prima in normaal ondergoed) anders schuift het tijdens een stevige wandeling naar achteren en heb je het gevoel dat je met een luier loopt, zoals ik met andere stoffen inlegkruisjes al heb ervaren ;))
Dus ik bestel binnenkort denk ik weer een paar…..

Petra

Ik was sceptisch maar wil nooit meer anders

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Ik was eerst heel sceptisch. Ik dacht wat een gedoe en dat krijg je toch nooit weer schoon (wat waarschijnlijk veel mensen denken). Nu wil ik nooit meer anders. Het is zo makkelijk in gebruik en het voelt niet gek of vreemd. In tegendeel het is juist heel fijn, word niet zweterig en zorgt ervoor dat ik niet meer last heb van vaginale onbalans. Ik heb inmiddels 3x een bestelling geplaatst en ik ben er zeer tevreden over. Ik zou het iedereen aanraden.

Miriam