We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

 

De reviews worden nog niet zo lang beheerd door WebwinkelKeur daarom laten we onderstaande reviews voorlopig nog op deze pagina staan. Ook kun je hier nog steeds reviews achterlaten.
We beloven dat deze ook onafhankelijk en echt zijn. Lieve groeten, Nicole van der Ven.

Ik was sceptisch maar wil nooit meer anders

Rated 5,0 out of 5
29 augustus 2022

Ik was eerst heel sceptisch. Ik dacht wat een gedoe en dat krijg je toch nooit weer schoon (wat waarschijnlijk veel mensen denken). Nu wil ik nooit meer anders. Het is zo makkelijk in gebruik en het voelt niet gek of vreemd. In tegendeel het is juist heel fijn, word niet zweterig en zorgt ervoor dat ik niet meer last heb van vaginale onbalans. Ik heb inmiddels 3x een bestelling geplaatst en ik ben er zeer tevreden over. Ik zou het iedereen aanraden.

Miriam

Fantastisch!

Rated 5,0 out of 5
17 september 2023

Ik had voor ik hier bestelde al eens wasbare inlegkruisjes geprobeerd en was redelijk tevreden, maar sinds ik ze hier besteld heb ben ik 100% tevreden, deze voelen zacht aan, verschuiven niet en het belangrijkste, geen last meer van schimmelinfectie wat ik wel eens had van weggooi inlegkruisjes, super dus!

Inez van Opstal

Fantastisch!

Rated 5,0 out of 5
17 september 2023

Wat een fantastisch product!

-geen nare geurtjes meer

-geen jeuk

-geen broeierige en zwetende aangelegenheid

-zit comfortabel

Ennnnnn

-goed voor het milieu

Ik heb inmiddels van bijna elke vorm iets in huis. Ik kan niet meer zonder 😊.

Fantastisch.❤️

Kim

Top!

Rated 5,0 out of 5
16 september 2023

Mijn eerste setje inlegkruisjes na de zomervakantie mogen ontvangen, wou het eens proberen ben nog al een zeur en drukknoopjes denk oohhjee dit ga je voelen met zitten fietsen of weer ik veel. Maar heej ik heb nog 2 setjes bij besteld! En inmiddels ook ontvangen hihi. Ben er erg enthousiast over! Heel fijn zacht geen irritatie geen knoopjes die je voelt totaal niet! Ik ben helemaal om!

Danielle

Super fijn

Rated 5,0 out of 5
15 september 2023

Vanwege lichen sclerose moet ik dagelijks zalf smeren. Gewone inlegkruisjes blijven daardoor niet goed plakken. De stoffen inlegkruisjes wel, door het drukknoopje (waar ik verder niets van voel, ook niet met fietsen). Ik ben blij met de zwarte inlegkruisjes, want ik draag altijd zwart ondergoed. Ze blijven ook mooi in de was.

Margriet

Ideaal milieuvriendelijk produkt

Rated 5,0 out of 5
15 september 2023

Ik ben heel blij met mijn bestellingen. Ik heb alleen zwart besteld. Deze zijn ook na vele keren gebruik nog keurig netjes. Gewoon in koud water zetten en dan wassen

Yvonne

Had ik jaren eerder moeten hebben!

Rated 5,0 out of 5
13 september 2023

Gebruik het maandverband al 3 jaar en had dit jaren eerder moeten hebben. Echt super fijn. Wassen goed schoon en leuke printjes waar je vrolijk van wordt!

Heel fijn in gebruik, geen geurtjes en geen irritatie of vervelend gevoel.

Marina

Eindelijk geen jeuk meer!

Rated 5,0 out of 5
21 april 2023

Na mijn zwangerschappen is mijn hormoonhuishouding veranderd, is springen op een trampoline zonder slag of stoot echt een uitdaging en droeg ik tot 2 maanden geleden inlegkruisjes en wegwerp maandverband tot de poes jeuk kreeg, zo’n jeuk dat ik er zelfs een schimmelinfectie door kreeg ja ja taboes die doorbreken we door er over te praten. Tot iemand op Instagram mij wees op Fancy Sew, ik bestelde een setje om te proberen ik werd al blij van de printjes! En na een week bestelde ik ook mijn andere gekleurde lapjes want elke maand heeft zo zo’n schommelingen en momenten. Sinds ik dit gebruik heb ik geen last meer van jeuk of nog vervelender een schimmel. Een inlegkruisje kan ik de gehele dag dragen omdat het ademend is. Ik wil niets anders meer!

Saskia Van Toorenburg

Ben hier echt blij mee!

Rated 5,0 out of 5
16 januari 2023

Ik heb bij Nicole alle 4 beschikbare soorten maandverbanden geprobeerd en hier ben ik super mee tevreden. De kwaliteit is echt top en ze voelen echt zacht aan. Ze hebben ook een goede absorberende capaciteit en er was bij me ook geen lekkage. Schoonmaken en wassen volgens het advies op het website.

Adithi

Veel fijner dan de wegwerpvariant

Rated 5,0 out of 5
16 december 2022

Erg fan van de wasbare inlegkruisjes en maandverbandjes! Wassen gaat prima en ik voel me er veel frisser mee dan bij de wegwerpvariant. Ook geen irritatie meer, want het materiaal voelt zacht aan. De zakjes zijn ook top om ze mee te nemen. En ik ben heel vriendelijk en attent geholpen door Fancy Sew toen ik een vraag had over mijn bestelling. Zou het iedereen aanraden!

Eva


Ik zou het heel erg leuk vinden als je een review achter zou willen laten. 
(let op: een ‘smiley’ kun je helaas niet toevoegen, dan geeft hij een foutmelding)

De waardering van fancysew.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 23 reviews.