Ben hier echt blij mee!

Rated 5 out of 5
januari 16, 2023

Ik heb bij Nicole alle 4 beschikbare soorten maandverbanden geprobeerd en hier ben ik super mee tevreden. De kwaliteit is echt top en ze voelen echt zacht aan. Ze hebben ook een goede absorberende capaciteit en er was bij me ook geen lekkage. Schoonmaken en wassen volgens het advies op het website.

Adithi

Veel fijner dan de wegwerpvariant

Rated 5 out of 5
december 16, 2022

Erg fan van de wasbare inlegkruisjes en maandverbandjes! Wassen gaat prima en ik voel me er veel frisser mee dan bij de wegwerpvariant. Ook geen irritatie meer, want het materiaal voelt zacht aan. De zakjes zijn ook top om ze mee te nemen. En ik ben heel vriendelijk en attent geholpen door Fancy Sew toen ik een vraag had over mijn bestelling. Zou het iedereen aanraden!

Eva

Nooit meer anders

Rated 5 out of 5
november 8, 2022

Ik wil nooit meer anders de inlegkruisjes en maandverband zitten heerlijk geen schimmelinfecties meer en het zit super
Super leuke printjes

Anna

Fijn en hygiënisch

Rated 5 out of 5
november 7, 2022

Door PCOS had ik altijd een onregelmatige cyclus. Nadat ik moeder werd, werd mijn cyclus steeds regelmatiger. Toen ik me dat realiseerde was ik zo blij! Heb het gevierd met een switch naar wasbare producten; goed voor het milieu. Deze inlegkruisjes staan zo vrolijk aan mijn waslijn! Van het wassen en sorteren word ik rustig en ik zit nooit meer omhoog als ik eens vergeten ben te kopen in de winkel. Ze vouwen handig naar binnen na gebruik (met de schone witte kant naar buiten), je klikt ze zó dicht met het knoopje en kan ze dan nog discreet meenemen.

Tess

Nooit meer terug naar wegwerp!

Rated 5 out of 5
oktober 3, 2022

Ik ben 100% fan van de maandverbandjes. leuke printjes, makkelijk te wassen en stinkt niet. ook zijn ze veel fijner dan wegwerp, ze schuren niet en laten niet los door de drukknoopjes. Geen huid irritatie meer! Inmiddels al meerdere keren bestelt. Ook is het maar een keer investeren en heb ik er jaren plezier van, de maandverbandjes besparen geld en het is beter voor de aarde wat wil je nog meer!

Lieke

Erg prettig

Rated 5 out of 5
september 7, 2022

Gewoon heel fijne verwisselbare inlegkruisjes zonder het afsluitende zweterige gevoel van een gewoon inlegkruisje.
Top!

Anoniem

Aanrader!

Rated 5 out of 5
augustus 31, 2022

Heel fijne producten en snelle levering. Ik heb gekozen voor de inlegkruisjes. De drukkertjes voel je niet zitten. Na gebruik spoel ik ze uit en was ze gewoon mee in de wasmachine. De wasbare wattenschijfjes zijn ook fijn in gebruik.

Kim

Fijn product

Rated 4 out of 5
augustus 30, 2022

Inlegkruisjes zijn zacht en soepel in tegenstelling tot een ander wasbaar merk. Tevens zijn ze smaller en passen ze goed in het ondergoed .

Marijke

Een echte aanrader

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Na verschillende merken geprobeerd te hebben zijn de inlegkruisjes van Fancysew mijn favoriet.
Geen last meer van jeuk of nare luchtjes. Ze zijn makkelijk in gebruik, van goede kwaliteit en hebben leuke printjes. Een echte aanrader!

Bernadette

Topproduct en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
augustus 29, 2022

Prachtig en doeltreffend. Aangeraden door iemand die van alle soorten een s.i. kreeg maar met dit natuurlijke product was ze klachtenvrij.

Marianne


Ik zou het heel erg leuk vinden als je een review achter zou willen laten. 
(let op: een ‘smiley’ kun je helaas niet toevoegen, dan geeft hij een foutmelding)