Rainbow-setje

29.95

Categorie:

Een setje van 6 wasbare inlegkruisjes zoals op de foto.

Inlegkruisjes zijn geschikt voor het dagelijks gebruik of als back-up bij een cup of tampon.

Ben je meer op zoek naar maandverband voor je menstruatie? Kijk dan eens hier:
Setje van 3 maandverbanden

Er zijn verschillende redenen waarom je wasbare inlegkruisjes zou kunnen overwegen:

❤️Milieuvriendelijkheid: Wegwerp inlegkruisjes veroorzaken veel afval en hebben een grote ecologische voetafdruk. Wasbare inlegkruisjes daarentegen zijn herbruikbaar en verminderen dus de hoeveelheid afval die je produceert maar ook CO2 die bij de productie vrijkomt.
❤️Kostenbesparing: Hoewel de investering in het begin hoger kan zijn, zullen wasbare inlegkruisjes op termijn goedkoper zijn omdat je ze keer op keer kunt gebruiken. Dit kan op dus een flinke besparing opleveren.
❤️Gezondheid: Wegwerp inlegkruisjes bevatten vaak chemicaliën die irritatie, allergieën en jeuk kunnen veroorzaken. Wasbare inlegkruisjes zijn gemaakt van natuurlijke en ademende materialen en zijn minder irriterend voor de huid.
❤️Comfort: Wasbare inlegkruisjes zijn comfortabeler dan wegwerp inlegkruisjes omdat ze beter ademen en minder broeierig zijn.
❤️Stijl: Wasbare inlegkruisjes zijn er in verschillende kleuren en patronen, waardoor je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken.

 

Maat

19 cm

Materiaal

De bovenlaag is van een gladde katoen met leuke print, de onderlaag is van ongebleekt katoen (die iets minder glad is en dus nog beter tegen het verschuiven) Bij het inlegkruisje is een laagje fleece toegevoegd dat vocht tegenhoudt. Er zitten kleine drukkertjes op zodat je de vleugels onder het kruisje van je onderbroek vast kan klikken

Wasadvies

Wassen vóór het eerste gebruik.
Kijk voor het wasadvies op de website.

Andere suggesties…